Sponsorer

 

Djøf - konferencens karrierepartner i 2024

Djøf er en faglig organisation for akademikere og studerende, især med samfundsvidenskabelig og erhvervsøkonomiske baggrund.

De repræsenterer 110.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Heraf mange, der arbejder med kommunikation og interessevaretagelse.


AuthoredUp

AuthoredUp is the ultimate all-in-one tool for building and enhancing your LinkedIn personal brand, designed to simplify both content creation and analytics.

AuthoredUp is tailored for users at all skill levels, from those taking their first steps in personal branding to seasoned professionals seeking to optimize their digital presence. Whether you’re looking to craft compelling content or analyze your performance, AuthoredUp provides the tools you need without relying on cookies or automation, making it a safe and effective choice for thousands of users worldwide.


Institut for kundetyper

Institut for Kundetyper står bag det forskningsbaserede segmenteringsværktøj Emotionelle Kundetyper, der inddeler kunder ud fra deres følelsesmæssige præferencer. Mennesker tager primært (købs)beslutninger baseret på emotioner, og det er derfor vigtigt at vide, hvordan man i praksis vækker kundens følelser og engagere dem til et køb.

Dette har Institut for Kundetyper forsket i, hvor de har udviklet konkrete retningslinjer til, hvordan man udformer sine salgs- og markedsføringsindsatser, så man sikrer, at man vækker kundernes følelser – og at man henvender sig til den rette kundetype.

Institut for Kundetyper beskæftiger sig primært med at uddanne marketingprofessionelle i at bygge et brand, som kunderne er emotionelt engageret i. På den måde sikrer virksomheden, at de får loyale kunder, og de undgår samtidig at basere markedsføringen på egne meninger eller udelukkende statistik.


 

FROMGrafisk

Optimér udbyttet af dine tryksager og storformat
Når du bruger penge på markedsføring, er det en investering i din virksomheds fremtid. Derfor skal det skabe værdi, sælge dine budskaber og forbedre bundlinjen.

Vælger du From Grafisk får du sparring og professionel rådgivning. Du får samtidig en samarbejdspartner, med mange års erfaring i, at rådgive om optimering af dine grafiske løsninger.

Dit grønne trykkeri
Er du optaget af hvordan dine tryksager produceres mest miljørigtigt, og vil I, i jeres markedsføring vise, at I gør en aktiv indsats for et bedre miljø, så er FROM Grafisk det rigtige valg. Hos FROM Grafisk har vi nemlig i mange år taget et helt særligt hensyn til miljøet i vores hverdag.

From Grafisk er Svanemærket, FSC® og CO2 – neutral certificeret. Derved er vi med til at reducere CO2 udslippet og beskytte truet regnskov og sjældne dyrearter.


Elite Advertising

Elite Advertising er din partner inden for B2B-marketing, dedikeret til at skabe din virksomheds fremtidige succes.

Vi hjælper B2B-virksomheder med at vokse ved at sikre en tæt forbindelse mellem salg og marketing gennem datadrevne vækststrategier. Som et af verdens første LinkedIn-certificerede bureauer tilbyder vi både betalt og organisk markedsføring samt automatiseret relationsopbygning.

Vores innovative tilgang kombinerer eksperimentel strategi med avanceret analyse, hvilket sikrer målbare resultater og skalerbare vækststrategier. Vores succes bekræftes af vores vellykkede kundecases, hvor vi konsekvent leverer overlegne resultater inden for diverse industrier.


 

 

Vil du være sponsor?

Kontakt:
Eric Will
Medarrangør og sponsoransvarlig
eric@mettewill.dk
+45 22 35 38 30