Udstillere

 

Djøf - konferencens karrierepartner i 2024

Djøf er en faglig organisation for akademikere og studerende, især med samfundsvidenskabelig og erhvervsøkonomiske baggrund.

De repræsenterer 110.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Heraf mange, der arbejder med kommunikation og interessevaretagelse.


 

FROMGrafisk

Optimér udbyttet af dine tryksager og storformat
Når du bruger penge på markedsføring, er det en investering i din virksomheds fremtid. Derfor skal det skabe værdi, sælge dine budskaber og forbedre bundlinjen.
Vælger du From Grafisk får du sparring og professionel rådgivning. Du får samtidig en samarbejdspartner, med mange års erfaring i, at rådgive om optimering af dine grafiske løsninger.

Dit grønne trykkeri
Er du optaget af hvordan dine tryksager produceres mest miljørigtigt, og vil I, i jeres markedsføring vise, at I gør en aktiv indsats for et bedre miljø, så er FROM Grafisk det rigtige valg. Hos FROM Grafisk har vi nemlig i mange år taget et helt særligt hensyn til miljøet i vores hverdag.
Vi er Svanemærket, FSC® og CO2 – neutral certificeret. Derved er vi med til at reducere CO2 udslippet og beskytte truet regnskov og sjældne dyrearter. 

Vil du være udstiller?

Kontakt:
Eric Will
Medarrangør og udstilleransvarlig
eric@mettewill.dk
+45 22 35 38 30