Udstillere

 

No Zebra

No Zebra’s 50 specialister forvandler dine klik til køb, data til performance og webbesøg til brugeroplevelser.

Besøg vores stand til en snak om digital performance på tværs af kanaler. Naturligvis også på LinkedIn. Varm op med vores podcast, Digital Performance Talks. Find den der, hvor du lytter til podcasts.


Djøf

Djøf er en faglig organisation for akademikere og studerende, især med samfundsvidenskabelig og erhvervsøkonomiske baggrund.

Vi repræsenterer 110.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Heraf mange der arbejder med kommunikation og interessevaretagelse.


GIV ORDET TIL

GIV ORDET TIL rådgiver om digital kommunikation og strategi med særligt fokus på disciplinen employee advocacy.

Mød Rikke Damgaard og få en snak om disciplinen – eller få fingrene i Rikkes bog ‘Giv ordet til medarbejderne – employee advocacy 2.0.


LinkedInsider

LinkedInsider hjælper virksomheder med at få nye kunder gennem LinkedIn.

Så kom forbi deres stand i foyeren, og hør, hvad de kan gøre for dig.


Social Selling

Social Selling Company hjælper virksomheder med at skabe salg uden at sælge og få øget synlighed på LinkedIn ved hjælp af den såkaldte social selling metodik.

Siden Eva Sachse og Leif Carlsen etablerede virksomheden tilbage i 2014, har Social Selling Company hjulpet mere end 300 virksomheder og organisationer med at bruge LinkedIn i kommerciel sammenhæng.

Social Selling Company står også bag “LinkedIn Community”, der er Danmarks første dedikerede online community og faglige netværk for folk, som gerne vil blive bedre til at bruge LinkedIn.


 

 

Vil du være udstiller?

Kontakt:
Eric Will
Medarrangør og udstilleransvarlig
eric@mettewill.dk
+45 22 35 38 30