Gæsterne fortæller

99% af deltagerne i 2023 vil anbefale konferencen til andre.

Er konferencen noget for dig?

Konferencen er for dig, der arbejder med LinkedIn og har brug for at holde dig opdateret. Måske arbejder du i en marketing- eller kommunikationsafdeling, eller måske lever du af at rådgive andre virksomheder om deres kommunikation.

Pauli Yngve Laursen
Det var en øjenåbner for mig, at jeg har friheden til at kommunikere mere personligt fra min egen profil – og stadig promovere Sydbank. Vi skal ikke nødvendigvis dele det meste af vores indhold fra virksomhedens profil! Det var ny viden, og det har ændret vores strategi.

Pauli Yngve Laursen
Erhvervsspecialist
-
Sydbank
Julie Aaen Kjelgaard
Bum – LINKED SUMMIT slog totalt benene væk under mig! Hele dagen har jeg haft opadgående mundvige, dansende øjne og en hjerne, der har skovlet til sig af input i hobetal. Det var absolut LinkedIn-darisk – og datoen er sat næste år. Ses vi?

Julie Aaen Kjelgaard
Digital marketing
-
Sanistål
Jesper Krogh Heitmann
Fantastisk arrangement! Jeg deltog online sammen med to kolleger, hvilket gav en vildt god dynamik, da vi løbende kunne snakke om oplæggene. Alt i alt et super godt og vellykket event!

Jesper Krogh Heitmann
Senior Marketing Lead
-
Intellishore
June Sejrup
Oplægsholderne var virkelig ”på” og brændte igennem! Nu arbejder jeg meget mere bevidst med min indsats på LinkedIn, og sammen med en kollega har jeg lagt en strategi. Så jeg kan varmt anbefale at tage med.

June Sejrup
Head of B2B Marketing Network
-
Danish Export Association
Trine Riis
Formidabelt arrangement! Der var gode oplæg og indsigter dagen lang … men jeg vil fremhæve noget helt andet: Notesbogen! Alle deltagere fik en personlig notesbog med ens eget navn og individuelle program trykt på omslaget. Den gav ægte VIP-følelse!

Trine Riis
Kommunikationskonsulent
-
King Street
Henrik Nørby Langvang
Værdifuldt indhold blev ved med at flyde ud over scenekanterne hele dagen! Danmarks eneste konference KUN om LinkedIn var perfekt arrangeret af Mette Will og spillede fra start til slut. Notesbogen med ens eget program var bare én genial detalje. Tak!

Henrik Nørby Langvang
Job- og karrierekonsulent
-
Krifa
Tina Brogaard
En ren lykkepose af inspirerende eksperter og vilde oplæg! Sådan har jeg det efter LINKED SUMMIT – og jeg smiler stadig! Alle oplæg, jeg så, gav mig ny indsigt og viden, og mit skrivebord er fyldt med noter og gule sedler, så nu er der masser af ideer og tips i min værktøjskasse. Tak for et vellykket arrangement!

Tina Brogaard
Kommunikationsspecialist
Benjamin Meyer Kastberg
Tusind tak for en fænomenal konference! Det var så fedt. Virkelig stor fællesskabsfølelse, som fortsatte på LinkedIn de efterfølgende dage. Og super dejligt at få slides fra alle oplæg. Nu har jeg et stort bagkatalog af viden om LinkedIn, som jeg kan bruge i mit arbejde som kommunikationskonsulent. Glæder mig allerede til næste år!

Benjamin Meyer Kastberg
Kommunikationsspecialist
-
Aalborg Jobcenter
Kasper Lydik
Tak for en fremragende dag! Inspiration, motivation og en masse ny viden. Jeg har kunnet bruge rigtig meget fra dagen direkte i mit arbejde efterfølgende, så jeg kan kun anbefale alle, at de tilmelder sig næste år.

Kasper Lydik
Kommunikations- og marketingmedarbejder
-
Randers Social- og Sundhedsskole
Astrid Cramer
En stjernerække af oplægsholdere, en kæmpebunke af værdifuld læring og en super stemning hele dagen – well done, Mette Will. Jeg er klar næste år!

Astrid Cramer
Kommunikationskonsulent
-
Kolding Kommune
Mia Rasmussen
Hvis jeg var imponeret før, så er det ingenting i forhold til nu. Konferencen leverer det hele: Super lærerige oplæg, en masse gode snakke og nye personer i mit netværk – jeg er allerede klar næste år. Tak for en helt fantastisk dag!

Mia Rasmussen
Ejer
-
Cortekst
Trine Ibsen
Fantastisk konference! Jeg havde glædet mig, lige siden jeg købte billet – og det skuffede ikke! Så fed en dag – jeg skal bestemt med næste år!

Trine Ibsen
Head of Marketing
 

”Jeg er blevet en del af et værdifuldt fællesskab”

Den første konference KUN om LinkedIn, måtte jeg med til. Alle oplægsholdere er så nicheprægede inden for LinkedIn, at det er et enormt spændende sted at nørde mit felt.

Siden konferencen er jeg kommet i netværk med alle oplægsholderne på LinkedIn, og det er gaven, der bliver ved med at give. De er specialister, der deler ud af deres viden, ægte ekspertviden! Det var også fedt at modtage et helt bibliotek med optagelser og slides fra konferencen til at arbejde videre med.

Selve investeringen i konferencen er altså ikke bare en investering i den ene dag. Det er også en langsigtet investering i netværk, udveksling af viden og generøs deling af takeaways fra dagen.

Charlotte Ankerstjerne

Senior kommunikationskonsulent, Employer Advocacy
Rambøll


”Kollegerne er nu meget bedre til at lave content til LinkedIn”

Noget af det, der gjorde helt særligt indtryk på mig, var oplæggene om LinkedIns algoritme. Jeg følte mig helt tryg i, at Mette havde opsporet de bedste eksperter på området, og jeg kunne derfor slappe af, fordi den viden, der blev delt, var troværdig.

Jeg gik hjem med flere take-aways, som har skabt konkrete resultater i mit daglige arbejde. Vi har bl.a. efterfølgende afholdt en workshop for mine kollegaer for at ruste dem bedre til at dele content på LinkedIn – med stor inspiration fra Thea Jepsens oplæg.

De mange algoritme-tips og -tricks bruger jeg også i mit daglige arbejde, hvor jeg er ansvarlig for virksomhedens sociale medier, herunder også LinkedIn, og jeg kan kun opfordre til at tage tid ud af kalenderen til at blive opdateret. Det er, i min optik, så vigtigt at opdatere sig selv. Der sker konstant nye ændringer med teknologien og hvis du vil være bedre end dine konkurrenter, må du følge med.

Tine Schjødt-Pedersen

Social Media Lead
Clever


MØD DE VIDUNDERLIGE LINKEDIN NØRDER

Få ny viden og inspiration til din markedsføring på LinkedIn