Tekst på vej.
Der er ingen tvivl om, at personlige profiler er blevet en stærk kommunikationskanal, som virksomheder og organisationer er nødt til at forholde sig til.
Medarbejdernes opslag på sociale medier har vist sig at være en effektiv kanal til at kunne styrke både branding, rekruttering, salg og være et fantastisk greb til at nuancere omtale af virksomheden. En employee advocacy-indsats skaber også værdi internt i form af højere vidensniveau, øget stolthed og fastholdelse.
Men hvordan skaber man retning og gode rammer, der gør både ledelsen og medarbejderne glade? Og hvordan ser en employee advocacy-indsats ud, som passer til netop jeres virksomhedskultur, produkter og forretningsmål? Det får du konkrete råd til i dette oplæg.
Du får de 5 vigtigste, strategiske overvejelser du skal gøre dig, inden du går i gang med at planlægge din EA-indsats.
Oplægget er til dig, der har brug for gode råd til at skabe et godt fundamentet, så medarbejderne trygt kan styrke deres position på sociale medier – og så dit arbejde med employee advocacy skaber effekt på organisationens brand og bundlinje.
LinkedIn er for mange virksomheder og professionelle en uundværlig platform. Her bliver vi vurderet af kunder, personale, arbejdsgivere, investorer og samarbejdspartnere.
Vores ambassadører måler konstant på vores evner, professionalisme, integritet og troværdighed. Dette er for mange et af de vigtigste elementer i deres digitale identitet, og det gælder sandsynligvis både for dig selv, din chef og dine kolleger.
Selv en mindre shitstorm på LinkedIn kan have alvorlige (måske fatale) konsekvenser og true det digitale omdømme. Derfor er det vigtigt, at du opbygger det rette beredskab og ved, hvordan du håndterer en krise.
Til dette oplæg bliver du klogere på:
• Forskellige former for kriser, og hvad der kendetegner en shitstorm
• Hvordan du forbereder dig på en krise og opbygger et beredskab
• De alvorlige fejl, mange begår, når de bliver ramt af en krise
• Elementerne i en begavet og effektiv krisekommunikation
• Hvordan du evaluerer på en krise og bliver klogere til næste gang.
Undervejs kommer du til at se eksempler på shitstorms på LinkedIn og andre medier, og du får Williams bud på, om de blev håndteret godt eller skidt – og hvad der kunne gøres bedre.
Sukker du efter redskaberne til at skabe indhold, der får folk til at stoppe op og slubre det i sig? Indhold, der er gavnligt for dig og dit brand, og indhold, der får dine læsere til at interagere og giver dem en klar fornemmelse af, hvad du og din forretning er for en starut?
Så handler det ganske enkelt om at skrive en god, lille, skarpvinklet historie. Hver gang. En, der er pirrende nok, til vi vil have den, og relevant nok til, vi kan bruge den. Og så må den gerne skille sig lidt ud.
På en lille time vil du blive udstyret med 9 greb, som journalister og mediehuse bruger til at skabe godt, læseværdigt indhold. Lige fra idégenerering, vinkling og at blive skarp på, hvad du vil med din tekst, til at bruge storytelling til at vække følelser i læseren – også omkring dig og din virksomhed.
Du stikker afsted med konkrete tips, huskesætninger og modeller til, hvordan du løser hvert eneste trin, så du kan gå hjem og skrive skarpere, stærkere og mere interaktionsskabende allerede i morgen. Tilsæt et godt drys personlighed, et voila – magnifique!
Du skal ikke sukke længere. Kom bare med indenfor.
Hvilke fire discipliner skal du altid forfine for at forbedre dine LinkedIn-kampagner? Hvad kendetegner den effektive LinkedIn-annonce? Og hvilke kreative greb skal du huske, når du skaber dit indhold?
Indlægget giver dig alle svarene, og vi zoomer i særlig grad ind på den kreative disciplin.
Du får indblik i de fire hjørnesten, som enhver LinkedIn-annoncør skal arbejde med for at få succes; strategi, indhold, kampagneopsætning – og den data som giver dig feedback til at forbedre de tre andre hjørnesten i en evig cyklus.
Indlægget dobbeltklikker på den kreative disciplin, og vi udforsker, hvordan du skaber indhold skræddersyet til succes på LinkedIn – uanset om du har branchens største indholdsmuskler eller kæmper en sej kamp ud fra stærkt begrænsede ressourcer.
Indlægget er både for den nysgerrige, som stadig har til gode at lancere sin første LinkedIn kampagne, og den øvede LinkedIn annoncør der jagter ny kreativ inspiration til at skabe endnu bedre resultater.
Virksomhedssider på LinkedIn er ofte dødkedelige og uinspirerende. Lad os bare være helt ærlige.
Det er heller ikke nemt at lave mirakler på en platform, hvor det personlige element og indhold er i centrum.
Derfor ender det ofte med de gamle, støvede opslag om, at Hanne fra Regnskab har jubilæum, at der var kage på kontoret, eller at I nu tilbyder 117 produkter inden for langsomt tørrende maling.
Det skaber absolut ingen værdi for dine potentielle kunder og er netop derfor, at mange ikke prioriterer virksomhedssiden.
Texta skal ikke pege fingre. De faldt selv i den fælde, hvor der gik hverdag i den. Men det besluttede de sig for at lave om på.
Resultaterne taler for sig selv, da de opgjorde dem ved udgangen af 2022:
• Månedlige antal (organiske) visninger: 75-100.000.
• Gennemsnitlige månedlige antal sidevisninger/-besøg: 1.200 og heraf er ca. 50 % unikke besøgende.
• Gennemsnitligt månedligt engagement: Lige over 1.000, heraf mere end 125 kommentarer.
• Gennemsnitlige månedlige nye følgere: Lige over 100.
• Kommercielt: Gennemsnitligt 3 leads om måneden.
Hvordan Texta gjorde, og hvad du kan/skal gøre, deler Peter Lauritsen med dig på oplægget, hvor han kommer omkring:
• Hvilket indhold virker godt på Company Pages?
• Hvor ofte kan man tillade sig at poste?
• Hvornår er det særligt relevante at aktivere sin virksomhedsside?
• Hvordan kan man finde idéer til andet indhold end de gamle travere?
• Hvorfor er det tiden og pengene værd i det hele taget?
Peter tager afsæt i sin egen case, men deler også gode og dårlige eksempler fra andre virksomhedssider og brancher.
En eftermiddag sidst i oktober 2019 skrev tekstforfatter Carsten Ørris Jeppesen sit første ”rigtige” opslag på LinkedIn – i et mix af nød og nysgerrighed: Siden 2005 var kunderne kommet til ham af sig selv. Men nu var kalenderen tom.
Sekundet før han trykkede ”Opslå,” tænkte han bekymret: ”Mon det her virker?”
Dét gjorde det. I dén grad.
I dagens Linked Summit-oplæg lærer du …
• Hvordan du drysser én bestemt ingrediens i dine LinkedIn-opslag, som læseren får fordel af. Og som ingen af dine konkurrenter kan kopiere.
• Hvilken tone-of-voice du bør vælge – privat, personlig eller professionel.
• Hvordan du går fra ”køb det, jeg sælger” til ”træk et nummer” – lidt kækt sagt.
• Hvordan du får de optimale kunder til selv at opsøge dig.
Undervejs krydrer Carsten oplægget med enkle, effektive og lavpraktiske tekstnørderier, du ikke behøver være tekstforfatter for at få glæde af.
Ved du fx, hvad der sker, når du sætter din første sætning i anførselstegn; om flere eller færre læser dit opslag? Eller hvorfor 75/25-reglen gør din tekst mere relevant for læseren?
Få også svar på livets største gåde: Må vi overhovedet grine på LinkedIn? Og hvilken risiko løber vi … ved at lade være?
Men find især ud af, hvorfor du bør pakke den stalkende, klamme salgsattitude langt væk: Carsten har fået spændende kontakter, afvekslende kundeopgaver og endda et fuldtidsjob på grund af sine opslag – UDEN at pitche én eneste gang.
Advarsel: Du kommer også til at høre nogle forrykte og langt ude anekdoter, han er sluppet urimelig godt fra at skrive om på LinkedIn.
Vel mødt.
LinkedIn kan meget mere, end de fleste ved. Måske går du glip af fede features, som kan være med til at give dig endnu bedre resultater på platformen? Tonny Mikkelsen guider os igennem alt det, der sker på LinkedIn. Det, du bare SKAL vide.
Du bliver klogere på de nyeste features, som du allerede kan implementere nu. Tonny graver i gemmerne og afslører nogle af de muligheder, som langt, langt de fleste af os har overset. Til sidst tager han dig med på besøg i LinkedIns pipeline for et kig på de funktioner, der er på vej til os alle sammen.
Forvent en spændende rundtur i emner, der kan styrke dig og din virksomheds branding på LinkedIn. Tonnys tilgang er lavpraktisk, og han krydrer præsentationen med konkrete og let omsættelige råd, som giver dig øjeblikkelig værdi.
Kom og lyt med, når Mette Will sætter eksperterne Richard van der Blom og Mark Williams stævne for at debattere content på LinkedIn.
Der findes heldigvis ikke én opskrift på, hvordan du lykkes med dit indhold på LinkedIn. Til gengæld findes der enormt mange meninger og myter om det. De bliver livligt udvekslet og manet til jorden her!
I løbet af talkshowet kommer du til at høre om forskellige contentformater der rykker (eller ej), vitale principper for succesfuldt indhold, og hvad vi forventer os af fremtiden. Vi kan nok heller ikke holde os fra at diskutere kunstig intelligens, algoritme, automatisering og falske profiler!
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål til eksperterne og blande sig i debatten.
Many of us have been using LinkedIn for years now, but have you also seen results from your activities.
Being present and active alone will no longer do the job. With more and more people and companies posting, connecting, advertising and networking it becomes complicated to stand out.
In his keynote Richard is going to share 10 Expert Tips that you can use as an individual and company to create the winning LinkedIn strategy.
Thought Leadership, Social Selling, Brand Awareness and Converting Content, buckle up for a high-speed rollercoaster on LinkedIn.
And of course, Richard will also include the most important lessons and changes of the LinkedIn Algorithm in his keynote.
Mette Will | Marketing by Will ApS | hej@mettewill.dk | Telefon 60 16 70 21 | CVR: 42496502